Forbrukslån med BankID

Lån med BankID

Aldri mer møte opp i banken for å signere lån – gjør det enkelt med BankID online. Det er et hav av gode lånleverandører som tilbyr lån på nett. Når du vil søke om et lån eller lignende, så er dette unnagjort på kort tid hvis du søker om dette på nettet med BankID. Du kan søke når du vil, hvor du vil, og du har full kontroll selv.

Vi lever i en digital hverdag, hvor den fysiske tilstedeværelsen blir mindre viktig. Vi kan løse omtrent alle oppgaver over internett og dette gjelder også banktjenester. BankID er kommet for å bli, og er like naturlig å ha i lomma som nøklene dine.
Lån på nett – sikkert og pålitelig

BankID er et verktøy som er utrolig viktig for alle brukere. Derfor, er sikkerheten også i høysetet. Du kan være helt trygg på at alle opplysninger som blir lagret om deg blir oppbevart helt trygt og sikkert. Det er veldig liten sannsynlighet for at de skal havne i hendene på kjeltringer. Hvis du søker om et lån på nettet, er det alltid et skjema du skal fylle ut. Hvilke opplysninger du blir bedt om å utfylle vil variere, men i hovedsak er det typisk:

  • Navn
  • Alder
  • Inntekt
  • Utgifter
  • Hvilke andre lån du har

Dette er opplysninger du av forståelige grunner vil holde personlig mellom kredittselskapet og deg. Når du så sender inn skjemaet og signerer med BankID, vil dette sendes kryptert til kredittselskapet, slik at det vil være nærmest umulig for mennesker med onde hensikter å gjenskape de dataene du sender, uten at den riktige nøkkelen for å se opplysningene er til stede. Denne nøkkelen sitter kredittseskapet og Difi på (Difi er det selskapet som leverer BankID-tjenesten). Så vær helt trygg – det er sikkert og pålitelig å låne penger på nett!

tusenlapp

 

“Alle” bruker BankID

Med noen få unntak, tilbyr omtrent alle kredittselskapene at du kan signere med BankID. Det er en stor fordel for deg, hvis du vil spare tid og krefter hver gang du søker et lån. Ofte, søker du gjerne på lån flere steder, for å se på hvilke tilbud du får, og da kan det være litt omstendig å skulle fysisk signere og kontrollere alle låndokumenter. Med BankID slipper du det problemet. Alt foregår elektronisk og det er som kjent veldig tidsbesparende. Du kan søke når du vil, om det er på natten eller på reise, når alle de tradisjonelle bankene er stengt. Det krever ingenting annet enn at du er koblet opp på internett, og det er ikke akkurat det største problemet i våre dager.

 

Når lånesøknaden er sendt, skal du bare vente på at den blir behandlet og godkjent. Tiden fra du signerer selve lånedokumentet – også elektronisk med BankID – til pengene er på konto, er veldig kort. Din BankID gjør alt mye raskere og enklere.

 

Bli kredittvurdert med en gang – spar tid

Alle kredittselskapene vil foreta en kredittvurdering av deg før de godkjenner lånesøknaden. Dette gjør de for å sikre, at du i det minste statistisk sett, vil bli en god betaler. Søker du på et et lån med BankID, vil de ofte foreta denne kredittvurderingen med en gang. Dette betyr, at har du for eksempel en betalingsanmerkning, vil du automatisk få et avslag på søknaden din, og du slipper å vente i flere dager på å få svar. Har du derimot en sunn økonomi uten betalingsanmerkninger, vil du få en foreløpig godkjenning, som kun skal ettersees av en saksbehandler, og du vil mest sannsynlig få godkjent lånesøknaden din. Det sparer deg og kredittselskapet for dyrbar tid.

 

Lån når du trenger det

Forbrukslån med BankID er en ganske enkel prosess å få godkjent hvis du er kredittverdig og økonomien din er i orden, I vårt forbrukersamfunn er vi godt kjent med å bytte selskap og velge etter lommeboken. Dette gjelder også forbrukslån eller usikrede lån. Finn flere lån som passer ditt behov og søk flere steder. Dette kan gi deg flere fordeler, osm lavere rente, høyere kreditt og bedre betingelser gjenerelt.Det kan for eksempel være du får avdragsfrihet et sted, men ikke et annet, og det samme med renten. Har du fått godkjent en lånesøknad flere steder, vil du stå i en gunstig forhandlingsposisjon. Du har nemlig viktig å understreke, at du har ikke lånt før du har underskrevet lånepapirene.

 

Se de tilgjengelige alternativene på nettet, hvor du kan låne med BankID og uten å stille sikkerhet. Det er veldig lett og enkelt med den digitale BankID som er både sikkert og trygt.

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *