Bitcoin

Bitcoin er den mest verdifulle og den mest populære av alle digitale valutaer. Det finnes mange digitale valutaer og antall digitale valutaer er over tusen forskjellige typer. Ikke alle digitale valutaer er like trygge å investere i. Du må sette deg litt inn i valutaen du ønsker å legge pengene dine i. Bitcoin er en tryggere valuta enn andre digitale valuta fordi den er den første og den største. Det er en stor trygghet i å være den største.

Når du ønsker å investere i digital valuta er det viktig at du bruker litt tid på å sette deg inn i hva valutaen gjør. Du må prøve å forstå hvorfor valutaen eksisterer. Bitcoin gjør det mulig å overføre verdier mellom 2 parter uten at noen andre er involvert i transaksjonen. Dette konseptet revolusjonerte verden når det kom ut i 2009 da pengeoverføringer ellers må igjennom en tredjepart som bank, visa eller et clearing house. På denne måten tar det lang tid før du får pengene dine på konto. Det er også mye byråkrati. Disse tredjepartene har også mye makt. Mange av de store bankene kontrollerer områder innenfor sin sfære. Det er snakk om globale kjemper som kan manipulere markedet for egen vinning.

Bitcoin er løsningen

Bitcoin er løsningen på alle problemene vi har sett de siste årene med banker og risiko. Du kan holde Bitcoin på din egen PC eller på en papirlapp. Da kan ingen ta fra deg verdiene, samme hva som skjer. Du kan kjøpe Bitcoin hos Bitway ved noen få tastetrykk. På denne måten er Bitcoin enkel å handle og innoverendes verdier du kan holde.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *